В четвъртия епизод на семейното риалити Смени жената 2 зрителите на bTV

...
В четвъртия епизод на семейното риалити Смени жената 2 зрителите на bTV
Коментари Харесай

Религиозното семейство срещу двойката фетишисти от Пловдив в Смени жената, вижте повече

В четвъртия епизод на фамилното риалити  " Смени дамата " 2 зрителите на bTV станаха очевидци на трагичен конфликт на два свята. Силно вярващо евангелистко семейство и ексцентрична двойка размениха съпругите си за една седмица, с цел да тестват друг модел на живот.

20-годишната Ангела, която през лятото стана известни с това, че приятелят ѝ Чочо я води съвсем на всички места вързана на каишка, се замени с Беатрис – мощно вярваща в Бог грижовна брачна половинка и майка на две деца.

Ангела и Чочо са извънредно разкрепостено семейство от Пловдив. Чочо води жена си на лъскава каишка, а Ангела обожава този обред, като това е метод да изразят огромната си обич. Ежедневието им е освободено от отговорности и всеки ден двамата се разсънват към 12 часа на обяд. Работят сезонно и всяка вечер излизат по заведения. Домакинската работа не е приоритет и е напълно в отговорностите на Ангела.

Беатрис и Марио Владимирови са семейство евангелисти от Перник, чиито морални полезности са в другата прекаленост. Те следват прецизно религиозните правила, като за тях чистотата на дома и душата са най-важното в живота. Молитвите преди хранене са наложителни, а религиозното образование на двете им деца е почнало още от първите дни след раждането им. Семейство Владимирови живеят непретенциозно и смирено, а най-голямото им благополучие са двете им дъщерички. По-малката е на 4 месеца.

В предаването " Тази неделя " Марио показа, че след присъединяване в риалити формата е уверен, че не може да живее без брачната половинка си Беатрис. Тя е детската му обич. Въпреки че е набожен, той работи като крупие. Твърди, че хазартът е дело на дявола, само че пък би трябвало да се изкарват пари, тъй като има две деца.

За Беатрис живота в жилището на Ангела и Чочо е бил доста сложен поради неприятната хигиена. Разбрах, че не желая нищо да трансформирам в половинката си и го обичам повече от преди, споделя Беатрис.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР